Student-medewerker belastingadviespraktijk Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven

Bedrijf
AKD
Type
Werkstudentschap
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Advocatenkantoor
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.akd.eu/nl

Omschrijving

Voor meer informatie klik hier!

Student-medewerker belastingadviespraktijk Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven

Studenten
Belastingadvies • Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam

Wij zoeken werkstudenten en student-stagiaires voor onze nationale en internationale taxpraktijk. Onze praktijk is volop in beweging. We zijn specialist op veel belastinggebieden, groeien en stijgen in de rankings. Naast onze eigen praktijk, werken we ook samen met onze collega’s in België, Nederland en Luxemburg aan prachtige zaken.

Én bij ons werk je als werkstudent tax vanaf dag 1 voor en samen met de tax-partner. Je krijgt zo de kans om in korte tijd veel en brede ervaring op te doen.

Dus ben jij onlangs gestart met je master fiscale economie of fiscaal recht? Of rond je op dit moment je bachelor af? En wil jij graag 3-6 maanden werkervaring opdoen binnen een brede nationale en internationale taxpraktijk? Dan zoeken wij jou.

Wil jij bijdragen aan ons succes? Upload dan je CV, motivatie en cijferlijst via dit sollicitatieformulier of neem voor meer informatie contact op met Maud Creemers, onze recruiter, via 088-253 5386.

Diversiteit en inclusiviteit
AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. De advocaten, fiscalisten, notarissen en support van tegenwoordig zijn diverser dan ooit. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.

Maud Creemers
Recruiter
088 - 253 5386

Alfa AccountantsVanDoorneBelastingdienstAKDMTHBaker TillyDe Brauw Blackstone WestbroekPeireraTeuben Tax Advisory MazarsAllen & OveryAccon AVMNautaDutilhDeloitteATLASGrant ThorntonRSMBaker McKloyensloeffBDOBentaceraDLA PiperMeijburgPwCBonsenReulingHouthoffTaxandKroeseWeversEYStibbe