Tax Tour

Datum:  maandag 19 november 2018 tot donderdag 22 november 2018

DE SOLLICITATIETERMIJN VOOR DE TAX TOUR IS INMIDDELS VERLOPEN! 

Dit jaar wordt voor de vijfde keer de Tax Tour georganiseerd. Ter ere van dit vijfjarig jubileum bezoeken we dit jaar maar liefst zeven fiscale kantoren in de Randstad. Van 19 tot en met 22 november zijn we te gast bij diverse kantoren om daar cases te behandelen over onderwerpen die onderbelicht blijven in de studie. Uiteraard is er daarnaast ook ruimte om op een informele wijze kennis te maken met de kantoren en hun medewerkers. De ervaring leert dan ook dat de Tax Tour een ideaal opstapje is naar een stage, werkstudentschap of zelfs een baan. 

Om toegelaten te worden tot de Tax Tour dien je master- of eind bachelorstudent te zijn en 150 ECTS te hebben behaald in de studie fiscaal recht of fiscale economie. Solliciteren kan tot en met 10 oktober!

ATLASStibbeBDOloyensloeffAccon AVMAllen & OveryEYVanDoornePwCTaxandHouthoffTeuben Tax Advisory DLA PiperBaker McKAlfa AccountantsNautaDutilhBaker TillyPeireraDe Brauw Blackstone WestbroekDeloitteKroeseWeversBonsenReulingAKDBentaceraBelastingdienstMazarsMeijburgRSMGrant ThorntonMTH