Accon AVM

Over Accon AVM

Over accon■avm
Je kent ons vast al, accon■avm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB en de agrarische sector. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Vanuit ca. 50 kantoren bedienen wij ruim 30.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Het belangrijkste is dat je betrokken bent bij de klant. Dan pas kun je hem het beste adviseren. Om dat te kunnen doen, moet je dicht bij jezelf, je roots en je ambities blijven. Dat is de kern van onze manier van werken: je klant leren kennen door dicht bij jezelf te blijven.

We zoeken starters die net zo ambitieus zijn als onze klanten.

Ben jij (bijna) klaar met je studie? Wil jij het maximale uit je diploma halen en toch jezelf blijven? Start dan bij accon■avm! Het is vooral de combinatie van ambitie en oprechte betrokkenheid die telt. Om je klanten te leren kennen, om werk te maken van hun ideeën, hun drijfveren en hun toekomstplannen. Dat is, geloven wij, de manier waarop jij jouw rol als toekomstig adviseur optimaal vorm geeft en hoe je voldoening haalt uit je werk. Interesse? Kijk dan op www.startenbijacconavm.nl. Match jij met accon■avm?

Jouw ontwikkeling
Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals. Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne trainingen als externe (vervolg)opleidingen.

Opleidingsprogramma voor starters:

-Interne Talentenprogramma's. Trainingen 'on the job' met focus op je persoonlijke ontwikkeling en adviesvaardigheden, commerciële talenten en jezelf ontplooien binnen de organisatie; 

-Vervolgopleidingen. Veel gekozen vervolgopleidingen zijn: Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en -organisaties.

accon■avm is ambitieus en vindt groei van haar klanten en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij sinds 2008 een inhouse opleidingsinstituut, de accon■avm academy. Per jaar organiseren we masterclasses, webseminars en e-studies voor onze accountants en fiscalisten. Dit doen we op een vestiging in de buurt, zodat je opleiding altijd dichtbij is. Zo blijf je dichtbij jezelf, en zorg je wel dat jij en ook je klanten blijven groeien!

Ben je student? Zit je in de laatste fase van je studie of ben je wellicht op zoek naar een stage? Bekijk dan onze studentenpagina op www.werkenbijacconavm.nl voor meer informatie. Ook is het een mogelijkheid om een open sollicitatie in te dienen, zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden voor jou.

Wil je meer weten over je opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, of heb je vragen over de sollicitatieprocedure, bel dan met onze recruitmentafdeling: 0184- 632619 of met Winanda Veenstra(Recruiter Regio Noord) bereikbaar op telefoonnummer: 06-13666013 of per e-mail w.veenstra@acconavm.nl.

StibbePeireraMTHDe Brauw Blackstone WestbroekRSMEYBaker McKBaker TillyBDOTaxandHouthoffMeijburgVanDoorneAccon AVMAlfa AccountantsDLA PiperDeloitteTeuben Tax Advisory loyensloeffAKDATLASPwCKroeseWeversGrant ThorntonAllen & OveryBentaceraMazarsBelastingdienstNautaDutilh