Atlas

Website
http://www.atlas.tax/

Over Atlas

 

Atlas Fiscalisten is een tax boutique aan de Weteringschans in Amsterdam. Bedrijven verwachten van hun adviseurs tegenwoordig meer creativiteit, maatwerk, meedenken en ondernemerschap. Door in kleinere teams te werken met goed opgeleide fiscalisten met veel betrokkenheid en ervaring maken wij het verschil ten opzichte van de grotere kantoren.

Atlas Fiscalisten heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en is in korte tijd gegroeid tot een kantoor met ruim 40 fiscalisten. Naast snelheid is de kwaliteit van onze adviezen essentieel voor ons business model – en dus de kwaliteit van onze mensen. Atlas Fiscalisten is dan ook voortdurend op zoek naar uitstekende en ambitieuze fiscalisten. We investeren veel in het opleidingstraject, maar we verwachten ook veel van onze mensen. Durf jij de uitdaging aan?

Neem bij interesse contact op met Saskia Hoeneveld, tel: 020 535 4574 of mail naar shv@atlas.tax.

Baker McKBelastingdienstPeireraloyensloeffVanDoorneNautaDutilhTeuben Tax Advisory StibbeAlfa AccountantsAllen & OveryATLASRSMHouthoffMTHBentaceraAccon AVMDe Brauw Blackstone WestbroekTaxandAKDGrant ThorntonMazarsKroeseWeversDeloitteBaker TillyPwCEYBonsenReulingDLA PiperBDOMeijburg