HVK Stevens

Website
https://hvk-stevens.com

Over HVK Stevens

Op zoek naar een uitdagende baan waarbij je kan sparren met partners van het kantoor en waarbij je direct een boost geeft aan je relevante werkervaring? Mooi! Dan is HVK Stevens op zoek naar jou en komen wij graag met jou in contact. 

HVK STEVENS

HVK Stevens is continu op zoek naar nieuwe talentvolle medewerkers die met ons mee willen groeien. Persoonlijke groei is hierbij het sleutelwoord. We proberen het maximale te halen uit onze medewerkers en onze organisatie. Dat doen we door middel van een intensieve, eerlijke en directe begeleiding. Dat betekent bijvoorbeeld, dat je vanaf het begin ook met onze partners samenwerkt.

Werken bij HVK Stevens staat in het teken van onderling vertrouwen, de bereidheid te leren van fouten, plezier in je werk en natuurlijk ambitie. Onze resultaten bewijzen dat we er goed in slagen om onze mensen zichzelf telkens te laten overtreffen en op een hoger niveau te laten opereren. Want uiteindelijk gaan persoonlijk groei en de groei van onze onderneming hand in hand.

WAT DOEN WIJ?

HVK Stevens is een full-service notarieel-juridisch en fiscaal advieskantoor waardoor wij snel kunnen schakelen in een geïntegreerde aanpak en onze cliënten volledige oplossingen bieden. Bij de afdeling Tax liggen de expertises zowel op het gebied van de zakelijke belastingen zoals de vennootschapsbelasting, btw, loonbelasting, dividendbelasting en internationale bronheffingen als de persoonlijke belastingen zoals de inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting en de overdrachtsbelasting.

Wij adviseren aan o.a. de boardroom van ondernemingen, (overheids)organisaties, maatschappelijke instellingen, internationale corporate cliënten, DGA en vermogende particulieren. Wij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van fusies en overnames, private equity, daaronder begrepen het opzetten van investeringsfondsen, (internationale) herstructureringen, (grensoverschrijdende) omzettingen en werknemersparticipatie-plannen. Daarnaast stellen wij belastingaangiften op.

WIE ZIJN WIJ?

Wij staan bij onze cliënten bekend om een intelligente en betrokken samenwerking. Onze mensen krijgen de mogelijkheid om de kansen die zij zien te benutten. Persoonlijke ontwikkelingen is essentieel en op ons kantoor heerst een informele sfeer die het mogelijk maakt je grenzen te verkennen en verleggen. De werkweek sluiten we regelmatig af met een gezellige borrel.

INTERESSE IN ONS KANTOOR EN ONS TEAM?

Op zoek naar een uitdagende baan waarbij je direct een boost geeft aan je relevante werkervaring? Mooi! Dan zijn wij ook op zoek naar jou. Wij kijken uit naar je CV en motivatie. Solliciteer direct of neem voor meer informatie contact op met Emilie Horbach via 020 763 09 11 of e.horbach@hvkstevens.com.

CONTACT

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
www.hvkstevens.com

AKDAlfa AccountantsEYBonsenReulingDe Brauw Blackstone WestbroekMeijburgTaxandBentaceraStibbeBaker TillyBaker McKDLA PiperRSMHouthoffDeloitteAccon AVMNautaDutilhVanDoorneAllen & OveryBelastingdienstGrant ThorntonBDOPeireraTeuben Tax Advisory KroeseWeversATLASPwCMTHloyensloeffMazars