Taxand

Over Taxand

Taxand Nederland houdt kantoor in Amsterdam. We zijn een onafhankelijk advieskantoor met een compleet aanbod aan fiscale diensten (waaronder BTW, payroll en transfer pricing). Onze focus ligt bij fiscale geschillen en transacties, nationaal en internationaal.

Cliënten

Onze cliënten zijn multinationals, vermogende particulieren, private equity en vastgoedbeleggers. We houden de communicatielijnen met onze klanten kort en richten ons op het opbouwen van een sterke en langlopende relatie.

Wereldwijd

Wij maken deel uit van Taxand Global, een netwerk van fiscaal-juridische adviesbureaus. Hierdoor kunnen wij wereldwijd hoogwaardig en geïntegreerd fiscaal advies aanbieden. Onze specialisten in bijna vijftig landen kennen zowel de fiscale finesses als de strategische impact van belastingmaatregelen op de bedrijfsresultaten van onze cliënten.

Ondernemingsgeest

Taxand is in 2004 opgericht door een team van partners die elkaar kenden van andere kantoren. Zij vormen de ervaren basis van het kantoor. Taxand Nederland heeft een sterke en dynamische ondernemingsgeest, met focus op kwaliteit, korte communicatielijnen en een informele werksfeer.

Onafhankelijk

We zijn onafhankelijk en streven ernaar belastingadvies te geven van de hoogst mogelijke kwaliteit. Ons team van gespecialiseerde fiscalisten focust op praktische oplossingen met een stevige theoretische basis. Onze medewerkers zijn ambitieus en flexibel. Ze passen bij de internationale omgeving waarin wij werken, en die vraagt om verantwoordelijkheid nemen, kwaliteit leveren en jezelf blijven ontwikkelen. Werken bij ons is dan ook écht anders dan werken voor een Big Four- of ander groot accountantskantoor.

Jouw ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Voor hun eigen belang, maar ook om hen in staat te stellen kwalitatief hoogwaardig advies te bieden aan onze cliënten. Kennis is één van onze meest gekoesterde activa en daarom investeren wij veel in het opleidingstraject. We houden wekelijks vaktechnisch overleg, organiseren drie keer per jaar een Taxand Nederland Academy en sturen regelmatig onze medewerkers naar een van de internationale Taxand trainingen in het buitenland.

Interesse?

Ben je op zoek naar een uitdagende (eerste) stap binnen je carrière als belastingadviseur? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Schut, tel: 020 43 56 405 of per email: jobs@taxand.nl

DeloitteBentaceraKroeseWeversEYStibbeBaker McKBelastingdienstAKDATLASMazarsBDOMTHAccon AVMNautaDutilhRSMMeijburgGrant ThorntonTeuben Tax Advisory De Brauw Blackstone WestbroekPwCBaker TillyPeireraBonsenReulingHouthoffloyensloeffTaxandDLA PiperVanDoorneAllen & OveryAlfa Accountants